Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îl EXPUNE pe Klaus Iohannis, semnal de ALARMĂ pentru cancelariile străine: 'Îi spun să lase justiția în pace, să fie independentă'

dancila iohannis

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la un miting al PNL, că a mai rămas de rezolvat problema cu Secția de anchetare a magistraților, promițând că o va rezolva, în sensul de a o închide. Viorica Dăncilă a precizat, după declarațiile președintelui, că semnalul pe care îl transmite este acela ca justiția să nu fie independentă.

Premierul i-a cerut locatarului de la Palatul Cotroceni să ”lase justiția în pace” și a adăugat că Iohannis va ordona unui viitor guvern PNL să intervină în justiție.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

”Îi spun să lase justiția în pace, să fie independentă. Intervine în justiție și acest lucru este de neacceptat. Eu nu o să intervin în justiție. Doamna ministru al Justiției trebuia să fie, până acum, revocată. E opinia sa, nu a PSD sau a Guvernului. Noi am spus că Guvernul nu are ce căuta în justiție. Domnul președinte nu vrea o justiție independentă, vrea un nou guvern care să intervină în justiție. Cred că mai sunt și alte mize. Dacă s-a făcut referire la Secția specială, probabil că mai sunt mize legate de justiție, numirile. Eu sper să nu mai avem situații de genul procurorului Portocală, sper să avem o justiție independentă și să fie numiți oameni care să nu poată fi controlați politic. De aceea am și venit cu un om din cadrul justiției, mă refer la Dana Gîrbovan.”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.