Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îl ia la ţintă pe Ludovic Orban: 'Greu de înţeles. Acest lucru nu mă vizează doar pe mine, ci toată țara'

Viorica Dăncila Benjamin Netanyahu Dăncilă Netanyahu Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, referitor la plângerea penală făcută de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru înaltă trădare, că i-a fost greu să accepte și să înțeleagă o astfel de acțiune, precizând că este nevinovată.

"A fost greu de acceptat pentru mine, a fost greu să accept că poți să alături un act diplomatic cu un act de înaltă trădare. Este greu de înțeles această acțiune a domnului Orban, mai ales că acest lucru nu mă vizează doar pe mine, ci toată țara, pentru că avem un parteneriat strategic. Nu mă așteptam la asta. Sunt nevinovată, dar pentru a obține un beneficiu personal, un lucru care a crezut că-l avantajează, un om a putut să ducă în derizoriu un lucru așa important, cum este parteneriatul cu Israelul", a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă, luni seară la Antena 3, potrivit Mediafax.

Vezi şi: Descoperire-surpriză a cercetătorilor: Mirosul de cafea ajută creierul chiar şi fără a consuma băutura

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală cu privire la fapte pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. Procurorii au început urmărirea penală pentru fapte, încă din data de 7 iunie.

Pe 3 iulie, președintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat vreme de mai bine de o oră. Acesta a spus la ieșirea din sediul DIICOT că nu poate da detalii, însă a precizat că plângerea depusă de el împotriva premierului Dăncilă arată că nu poate sta cu mâinile în sân când un "clan toxic" îşi bate joc de ţară.

În urmă cu câteva luni Executivul a anunţat intenţia de a muta ambasada României din Israel. Ulterior, liderul PNL, Ludovic Orban, a făcut o plângere penală, în care i-a acuzat pe Liviu Dragnea şi pe premierul Viorica Dăncilă de „difuzarea de informaţii cu caracter secret, uzurparea de funcţie şi refuzul de informare a Preşedintelui României" în cazul memorandumului MAE privind mutarea ambasadei Israelului.

Vezi şi: Corpul tău îţi transmite semnale prin pofte: Ce înseamnă când vrei să mănânci sărat sau când tânjeşti după ciocolată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.