Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îl SFIDEAZĂ pe Iohannis: Și-a adăugat Vasilica la numele de pe Facebook, după ce președintele a făcut mișto de ea

Facebook
dancila

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, și-a completat azi numele pe Facebook. Dăncilă și-a adăugat și cel de-al doilea prenume, Vasilica, în contextul în care contracandidatul ei, Klaus Iohannis, folosește în mod ironic acest prenume.

Atât Klaus Iohannis, cât și lideri ai PNL, dar și internauții, au folosit în mod repetat, în mod ironic, prenumele liderului PSD, "Vasilica", încă de la momentul în care aceasta a fost numită premier.

”Vă mai spun ceva care m-a deranjat foarte mult. Am văzut cu câtă ironie dl Iohannis mi-a spus VASILICA. Mie nu mi-e rușine că port un nume românesc, îl port cu mândrie. Astăzi nu-i place numele Vasilica, mâine nu-i place numele Ion sau Ionica” a mărturisit Viorica Dăncilă, la Antena 3.

De menționat că numele complet al președintelui României este Klaus Werner Iohannis,, dar în practică și pe rețelele de socializare NU folosește și Werner.

Citește și: Noul avocat al mamei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar LIPSESC probe privind moartea Luizei

"Despre “Inima românească” Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: “Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii. Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!” Și i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toți cei uniți de credință, de tradițiile noastre autentice, de speranța într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toți cei ce simt românește și cei care cred în viitorul nostru mai bun. Voi lupta pentru a câștiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia și e casa noastră și că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă și ne ține împreună!", a scris Dăncilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.