Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, înainte de CEx-ul PSD: NU îşi asumă declaraţiile lui Ilan Laufer

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dancila

Premierul Viorica Dăncilă s-a delimitat, miercuri, la Parlament, de afirmațiile pe care le-a făcut Ilan Laufer în conferința de presă de la sediul partidului.

Întrebată dacă își asumă declarațiile lui Ilan Laufer, premierul Viorica Dăncilă a răspuns, miercuri, la sosirea la aceeași ședință: „Nu”.

CITEȘTE ȘI: Pete galbene de transpirație pe haine? Ce BOALĂ pot anunța

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, miercuri, la declarațiile lui Ilan Laufer, susținând că acesta a picat testul maturității, preferând să joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste și că referințele la antisemitism și nazism în disputa politică sunt iresponsabile.

Ilan Laufer, refuzat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Dezvoltării, a declarat, marți, la sediul PSD, că șeful statului a contribuit la „sabotarea” ședinței comune ale guvernelor român și israelian și că dorește „legături doar cu Berlinul”. „Așa cum se știe, domnul Iohannis a refuzat și a blocat numirea unui ambasador în Israel, dorind pe această cale să saboteze relația dintre România și Israel. Totodată, vă pot spune că a contribuit inclusiv la sabotarea ședinței de Guvern comune care trebuia să aibă loc între Romania și Israel”, a declarat marți seară, Ilan Laufer, într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

Acesta a adăugat că Iohannis dorește blocarea relațiilor României cu SUA și Israel.

De asemenea, Laufer a declarat că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

CITEȘTE ȘI: Murăturile din comerţ în România ne pot îmbolnăvi grav, arată testele efectuate pe 52 de mărci .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.