Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, înregistrată în şedinţa cu parlamentarii PSD: Dosarele penale, miza moţiunii de cenzură (AUDIO)

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila psd

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis parlamentarilor PSD, într-o şedinţă care ar fi avut loc vineri, că miza moţiunii de cenzură sunt dosarele penale. Astfel, dacă actuala opoziţie ar pune mâna pe putere, ar reveni vremurile în care liderii PSD ar fi vânaţi cu dosare. Publicaţia Newsweek a prezentat o înregistrare audio din şedinţa PSD.

În cuvântarea pe care le-a ținut-o parlamentarilor PSD, premierul Viorica Dăncilă a spus că miza moțiunii de cenzură este foarte mare.

"Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?", a spus Dăncilă.

"Este bătălia noastră contra opoziției. Este bătălia tuturor. Nu numai a mea sau a Guvernului. Este o bătălie comună. Eu cred că vom ieși mai întăriți din această bătălie și că acesta (aceasta - n.r.) ne va aduce un scor electoral mai mare. Scor electoral care ne va ajuta la alegerile locale și, bineînțeles, la alegerile parlamentare. (...)

Dacă cineva din sală crede că vrea să voteze la moțiune sau să plece, eu cred că este corect să-mi spună acum. Eu nu cred în ceea ce afirmă Orban sau Ponta că vor mai pleca de la PSD nu știu câți. Eu nu cred că de la PSD vor mai pleca. Dimpotrivă, am convingerea că la PSD se vor întoarce… pentru că nu văd ce poate să le ofere ceilalți. Toți îl cunoaștem pe Victor Ponta", a mai afirmat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.