Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, întrebată despre liderii din partid care 'îi vor capul' după 25 noiembrie: 'Au mai vrut şi alţii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, marţi seară, întrebată despre liderii din partid care ”îi vor capul” după 25 noiembrie, că ”au mai vrut şi alţii” şi că are încredere în forţa primarilor social - democraţi, anunță news.ro.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

”Ei vor, trebuie să şi reuşească. Au mai vrut şi alţii”, a răspuns Viorica Dăncilă, marţi seară, când a fost întrebată la Antena 3 despre faptul că unii lideri o vor îndepărtată de la conducerea PSD.

”Dar eu am încredere că de partea binelui şi cei care iubesc acest partid sunt mai mulţi decât cei care din interes personal vor acest partid, vor să fie şefi, chiar dacă partidul se duce la 10 la sută, să se numească ei liderii PSD”, a continuat Dăncilă.

Viroica Dăncilă a mai spus că are încredere în preşedinţii de organizaţii şi în primari care realizează că alegerile prezidenţiale sunt doar ”prima bătălie”, urmând alegerile locale şi parlamentare.

Citește și: Lovitură puternică pentru Elena Udrea- Decizia luată de Curtea de Apel în dosarul Hidroelectrica

”Am în teritoriu colegi, preşedinţi de organizaţii care realizează faptul că acum e prima bătălie, dar urmează alegerile locale şi alegerile parlamentare şi primarii nu vor accepta niciodată ca să se slăbească acest partid, atunci când partidul trebuie să fie alături de ei. Pentru că să nu uităm, alegerile locale sunt foarte importante. Primarii, spun de fiecare dată, sunt cei pe care te poţi baza în toate rândurile de alegeri. Mi-am dat seama de forţa lor şi de valul de încredere pe care l-au creat la nivelul comunităţilor locale”, a spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.