Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: 'Nu e oportun să dăm vina unii pe alții, ci abordarea să fie pragmatică'

Marius Tucă Show
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a declarat, marți, că transferarea vinei de la o instituție la alta în cazul din Caracal nu e oportună. Premierul a adăugat că a găsit în MAI dorința de implicare pentru a reglementa lucrurile cu scopul prevenirii situațiilor precum cea din județul Olt, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’ .

„Am găsit aici la MAI o deschidere foarte mare, o dorință de implicare, de a reglementa lucrurile. Cred că în aceste momente nu este oportun să dăm vina unii pe alții. Acest lucru nu ne aduce nimic bun. Nu face decât să scindeze societatea. Rezultatele sunt cele care contează. Avem nevoie de o abordare pragmatică, care să aducă în prim-plan măsurile pe acre le luăm pentru a reglementa lucrurile care nu funcționează bine”, a declarat Viorica Dăncilă, la MAI.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Premierul a anunțat că a cerut județelor o analiză care să arate realitatea existentă, pentru a preveni situațiile precum cea din Caracal.

„Am cerut în fiecare județ o analiză care să arate realitatea existentă. Dacă nu cunoaștem realitatea cu siguranță nu vom putea lua msurile necesare, cerute de societate, care să facă ca astfel de lucruri să nu mai aibă loc în România”, a susținut Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.