Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă RÂDE de promisiunile făcute de Orban partidelor: 'Parcă joacă într-un film de comedie/ Iohannis a adus dezbinare'

facebook.com
Viorica Dancila

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale l-a atacat, miercuri, pe premierul desemnat Ludovic Orban, despre care a spus că parcă joacă într-o comedie, dar și pe președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei întâlniri electorale care a avut loc în județul Suceava, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, în fața simpatizanților partidului, la o întâlnire electorală care a avut loc în localitatea Hânțești, județul Suceava, că premierul desemnat parcă joacă într-o comedia, spunând lucruri diferite partidelor.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea l-a atacat și pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că a adus dezbinare între români. „Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români și a făcut acest lucru pentru că nu iubește românii. I-ați văzut între oameni, ați văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leșinat și nici măcar nu s-a uitat. (...) Este un președinte care ne-a privit cu aroganță, un președinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuția țării”, a mai declarat Viroca Dăncilă la întâlnirea cu simpatizanții din Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.