Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă răspunde la o întrebare incomodă despre fiul ei: 'Probabil dacă îl lăsam într-un orfelinat nu erau toate aceste atacuri'

victor dancila

Viorica Dăncilă a fost întrebată, la conferinţa de presă de la Parlament, de ce fiul ei adoptiv a fost angajat la Curtea de Conturi. Preşedintele PSD a afirmat că nu a avut niciun rol în angajarea fiului său, iar acesta vrea să arate că se poate descurca singur.

"Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de conturi, a fost angajat înainte de a deveni eu premier. Haideți să nu mai legăm în permanentă activitatea copiilor de părinți. Fiul meu a fost foarte atacat în ultima perioada. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă îl lăsăm într-un orfelinat nu erau toate aceste atacuri. Nu iese în spațiul public, nu s-a raportat la politică. Nu vrea decât să îl las să își urmeze cursul viețîi lui. Mi-a spus de multe ori că faptul că mama lui este premier nu este foarte bun, pentru că de multe ori este izolat. Viorica Dăncilă, preşedintele României, îi va consideră pe toți tinerii din această țară ca pe propriii copii. A fost opțiunea lui (să se angajeze la Curtea de Conturi, n.r.). Oriunde s-a dus, niciodată nu a spun 'merg într-un anumit loc', tocmai pentru a demonstra că se poate ridica pe propriile picioare", a declarat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.