Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis: ' Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe'

sursa FOTO: Inquam
dancila motiune

Candidadtul PSD la alegerile prezidențiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, l-a atacat pe Klaus Iohannis în timpul unei dezbateri cu simpatizanți ai PSD din Moldova, despre care a spus că a adus multă ură și dezbinare între români, conform Mediafax.

Citește și:  Decizie de ULTIMĂ ORĂ - Când va fi supus la vot proiectul pentru desființarea SIIJ

Viorica Dăncilă l-a atacat dur, marți, pe Klaus Iohannis, în cadrul unei dezbateri cu simpatizanți ai PSD organizată la Botoșani.

„Avem un președinte care în cinci ani de zile nu a existat, un președinte care trebuia să vină în toate zonele țării, un președinte care să ceară respect pe plan extern, care să țină cu România și cu românii, să aducă echilibru și consens, un președinte care să ne reprezinte așa cum suntem noi românii, calmi, onești, harnici, oameni care nu jignim. A adus atâta dezbinare în această țară și atâta ură în sufletul unora și sper ca această ură să se întoarcă împotriva celui care a creat-o”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a declarat că România are nevoie de un președinte care să lucreze 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

„Avem nevoie de un președinte care să muncească 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, nu avem nevoie de un președinte care din când în când dintr-o vacanță mai vine și atacă guvernul sau atacă parlamentul sau pe cineva care l-a deranjat. Nu avem nevoie de un președinte sau de un partid care nu lucrează sâmbăta și duminica pentru că e ziua de odihnă, care nu lucrează după ora 18.00 că are somnul de frumusețe. (...) Pentru mulți dintre români nu există sâmbătă sau duminică și lucrează până noaptea târziu. Avem nevoie de un președinte care să nu dea dovadă de aroganță. Mă uit la candidatul Iohannis, are atât de multă încredere că va câștiga încât nu vine între oameni, nu discută cu oamenii, nu îl vedem decât în grupul PNL, nu-i pasă în rest de ce se întâmplă. Nu face campanie pentru că postul de președinte i se cuvine”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.