Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă salută investițiile franceze în România: 'Sunt dovada că ţara noastră e un loc propice pentru mediul de afaceri'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că investiţiile franceze în România sunt dovada că ţara noastră e un loc propice pentru mediul de afaceri, informează agerpres.ro. Viorica Dăncilă participă la Forumul economic franco-român, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Franţei în România, în cadrul Sezonului România-Franţa.

Comisarul european pe Justiție face marele anunț: România NU este în situația activării Articolului 7


"Cu toţii am putut asista în ultima perioadă la un adevărat reviriment economic în relaţia bilaterală, cu numeroase proiecte de succes care au contribuit ca schimburile comerciale franco-române să depăşească anul trecut cifra de 9 miliarde de euro. În acest context deosebit, doresc să salut prezenţa investiţiilor franceze în România, care sunt dovada vie că România este un loc propice pentru mediul de afaceri. Franţa este astăzi al cincilea investitor străin în România. Sunt peste 3.000 de întreprinderi franceze care generează circa 120.000 de locuri de muncă directe, Franţa se situează în prezent pe locul trei între ţările de destinaţie a produselor româneşti şi pe locul şase între ţările de provenienţă a importurilor. Totuşi, pot să spun că potenţialul mediului de afaceri este încă mare, iar dumneavoastră sunteţi în continuare bine-veniţi şi vă încurajez să investiţi în România", a spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.