Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă se ține scai de Klaus Iohannis: Când îmi acceptați invitația la o confruntare 1-1 în fața românilor?

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, i-a lansat din nou lui Klaus Iohannis provocarea să participe la o dezbatere electorală față în față într-o emisiune televizată.

Domnule Klaus Iohannis, când îmi acceptați invitația la o confruntare 1-1 în fața românilor?”, a scris Dăncilă, miercuri seară, pe Facebook, înainte ca aceasta să participe la o emisiune la TVR 1. Marți, Dăncilă a fost la B1. În ultima perioadă, Dăncilă a mai fost la emisiuni la România TV. De cealalată parte, Klaus Iohannis nu a participat la nicio misiune.

Citește și: Rareș Bogdan taie în carne vie în PNL: Mai bine să pice guvernul Orban decât să ne aruncăm în aer electoratul! .

"Fie că vorbim de blocarea Executivului, de încălcarea Constituției sau a principiului imparțialității, ori de acest discurs al urii îndreptat împotriva PSD, președintele Iohannis are o maximă eficiență în a face rău României. S-a dovedit foarte eficient în a coaliza partidele pentru a da jos Guvernul. Îl așteptăm să dovedească aceeași eficiență și la votul “Guvernului său”! Este foarte eficient în a imagina scenarii și războaie cu Partidul Social Democrat. Însă când vine vorba de guvernarea țării și exercitarea atribuțiilor constituționale de șef al statului, eșuează pe toată linia.Pentru dărâmarea acestui guvern fără a exista o soluție de înlocuire și pentru toată lipsa de responsabilitate arătată în ultima perioadă, îl chem în fața românilor pe candidatul Iohannis la o confruntare 1 la 1", a declarat Viorica Dăncilă, marți, la sediul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.