Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă toacă mărunt PNL: Program vital lipsește din programul de guvernare

Viorica Dăncilă și-a continuat turul electoral care a adus-o sâmbătă la Arad. Prezidențiabilul PSD a luat parte la punerea în funcțiune a stației de pompare pentru sistemele de irigații de la Păuliș. Stația este absolut vitală pentru agricultorii din zonă, care s-au plâns în anii trecuți de lipsa apei pentru a-și uda culturile.

"Am participat astăzi la inaugurarea stației de pompare de la Păuliș, județul Arad, una dintre amenajările de irigații care nu au funcționat mai bine de 20 de ani în țara noastră. Stația, care beneficiază de 7 grupuri de pompe și un canal de 18 km de apă pentru irigat, deservește astăzi 400 de hectare. Ulterior, suprafața irigată va putea ajunge până la 2000 de hectare.

Citește și: Traian Băsescu îl critică pe Ludovic Orban: A făcut o greșeală fundamentală

De acest proiect beneficiază atât organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații, dar și fermierii, care ne-au spus că sunt uluiți de faptul că programul de guvernare al PNL nu prevede continuarea programului național de reabilitare a acestor sisteme. Deși există o nevoie acută de irigații în contextul schimbărilor climatice, PNL a decis să abandoneze un program vital producției agricole. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când un guvern alege să ignore cu bună știință acest sector, deși consecințele pot fi nefaste pentru agricultura românească", a scris pe pagina de socializare Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.