Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, TORPILATĂ după ce a anunțat OUG pentru pedepsirea violatorilor: 'Ce reparație morală când ai dat drumul pe străzi la mii de infractori?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dancila

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, este de părere că măsurile privind înăsprirea pedepselor pentru criminali și violatori, pe care premierul Viorica Dăncilă a anunțat că le va adopta prin OUG, sunt inutile după ce au fost eliberați mii de infractori.

Reţeaua procurorilor activişti în cazul Caracal. Prima grijă: scapă cine poate


„Ce reparație morală când ai dat drumul pe străzi la mii de infractori? Exact aceștia despre care vorbește, care au comis tâlhării, care au comis violuri, care au comis crime.

Mai este încă ceva: avem zeci de mii de dosare, cu condamnați, când nu știm cine sunt acei oameni. Ele n-au fost soluționate, sunt uitate prin dosare.

Nu mai spun de faptul că avem mii de oameni condamnați, pentru violuri, tâlhării, crime, care nu au ajuns niciodată, nicio zi la pușcărie. Despre ce vorbește? Ok, și noi am zis că trebuie închisoare pe viață.

Așa am propus și de la PMP, dar problema mea e că trebuie să ai niște măsuri susținute, coerente, nu întâi dai drumul la toți infractorii pe stradă, iar apoi vii să dai OUG”, a spus Ioana Constantin într-o intervenție la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.