Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă trage cu TUNUL în Guvern Orban: Asta este guvernarea ZERO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă biblie

Fostul premier Viorica Dăncilă compară perioada în care ea a fost la Palatul Victoria cu perioada de guvernare PNL. Dăncilă arată că aceasta este ”guvernarea zero” pentru că românii nu pot resimți beneficiile unor măsuri luate de Executiv.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

”Cred că este important, nu cum văd eu guvernarea Orban sau cum am guvernat eu în aceea perioadă. Cred că este important ce spun cetățenii și cred că este important ceea ce ne arată cifrele. Faptul că de la a doua cea mai mare creștere din UE am ajuns la un deficit excesiv, cred că acest lucru spune multe. Faptul că am putut să creștem pensii, salarii, să facem investiții, iar acum nu este nimic posibil, iar arată diferența dintre cele două guvernări. Mai mult decât atât, vedem împrumuturi din ce în ce mai mari, care nu se regăsesc nici în creșteri de pensii, salarii, nici în investiții, iar acest lucru generează îngrijorare în rândul populației. Cred că este o diferență foarte mare, iar cele 3 luni de guvernare Orban au fost o guvernare zero și acest lucru îl vede fiecare cetățean. Putem face statistici să vedem cine a guvernat mai bine sau mai rău. Important este ceea ce facem în continuare și cum vor resimți cetățenii României tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă”, a spus Viorica Dăncilă, pentru Iasi1.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.