Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine/ VIDEO

dancila congres psd

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, susține că este mai puternică decât toți ceilalți bărbați care vor candida la prezidențiale, dar acum doar stau și țipă de pe margine.

”Pe mine aroganța nu mă reprezintă, pentru că de acolo vin, dintre oameni, pentru că țin cu poporul român și țin cu țara mea. Să nu uităm că astăzi suntem singurul partid cu un program de guvernare, cu o viziune pentru România.

Sunt singurul candidat care-și asumă guvernarea țării,  care își asumă să miște lucrurile înainte, sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine. Eu nu fug și nu mă tem, o să continui să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să-i fie mai bine aici.

Dragi colegi, vă chem să strângem rândurile, vă chem să luptăm împreună în această campanie care ne va decide viitorul, vă chem să dărâmăm toate perdelele de fum. Suntem mulți, suntem puternici și vreau să știți că vom câștiga aceste alegeri. Suntem o forță! Dumnezeu să ne ajute! Victorie! Știu că alături de voi, eu voi fi primul președinte femeie al României. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.