Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă va efectua o vizită oficială în Republica Slovacă

Viorica Dăncilă

La 5 aprilie 2019, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, va efectua o vizită oficială în Republica Slovacă, la invitația omologului său, Peter Pellegrini.

Vizita urmărește să contribuie la aprofundarea cooperării dintre cele două state, din perspectivă bilaterală, europeană și regională. Complexă și consistentă, interacțiunea româno-slovacă este construită pe un fundament durabil, reprezentat de afinități de ordin istoric și cultural și interese convergente cu deosebire în plan politic, economic și militar.

Citește și: Alexandru Petrescu: Proiectul ONRC destinat serviciilor de e-guvernare centrate pe evenimente de viață este important în scopul digitalizării guvernării

Programul vizitei prim-ministrului României are două etape: una în orașul Banská Bystrica, incluzând convorbiri cu șeful executivului slovac, o depunere de coroană în Piața Insurecției Naționale Slovace și una în localitatea Zvolen, la cimitirul militar unde sunt înmormântați peste 10.000 de soldați români, căzuți în luptele pentru eliberarea Cehoslovaciei de sub ocupația nazistă, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.