Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă va fi EXCLUSĂ din PSD? Replica fostului premier: 'Acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că nu este exclus să fie dată afară din partid, așa cum s-a întâmplat cu alți foști președinți ai PSD, Mircea Geoană și Victor Ponta.

”N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, n-ar fi exclus. Dar am crezut că membrii acestui partid învaţă din greşeli şi că atunci când am greşit nu mai repetăm acea greşeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obişnuinţă şi mă aştept la orice. Nu ştiu ce voi face, sper să nu se ajungă la acest lucru, sper să existe mai multă înţelepciune şi să nu uităm că de fiecare dată am dat afară, am dat afară şi ce am câştigat? Nu am câştigat absolut nimic. Dacă vor lua această decizie, asta este. Să şi-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situaţie.

Dacă se consideră că nu e nevoie să fiu președinte la femei, asta e. Nu o să fac din acest lucru un capăt de țară. Mi se pare un gest anormal ce a făcut domnul Stănescu. Am înțeles, la o zi după alegeri a trebuit să îmi dau demisia, dar acum, după două săptămâni să continuăm.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Ce a pierdut fostul șef PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.