Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă vorbeşte despre EXCLUDEREA Anei Birchall din PSD: Când s-ar putea lua decizia

Inquam Photos / George Calin
dancila birchall gavrilescu

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, anunţă că în Comitetul Executiv Naţional al PSD de săptămâna viitoare se va lua în discuţie situaţia fostului ministru Ana Birchall. Birchall ar putea fi exclusă din PSD cu această ocazie, din cauza măsurilor luate în calitate de ministru al Justiţiei.

"Este o mare nemulţumire în PSD legat de atitudinea doameni Birchall, pentru că şi drepturile şi libertăţile cetăţeneşti trebuie respectate. Săptămâna viitoare avem CEx, în care vom avea o discuţie referitoare la doamna Ana Birchall. Doamna Birchall a fost revocată, dar preşedintele a refuzat să semneze. După elogiile pe care le-am văzut, înţeleg de ce", a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3, întrebată fiind dacă o va Ana Birchall va fi exclusă din PSD.

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis felicitări Anei Birchall pentru mandatul de la șefia Ministerului Justiției. El nu a ratat momentul să mai trimită o săgeată către Partidul Social Democrat cu acest prilej.

„Am constatat că v-ați implicat total în rezolvarea problemelor care v-au revenit. Și doi: că au fost situații critice în care dvs. ați fost în contrasens cu conducerea Guvernului și a partidului de guvernare. Am apreciat această postură pe care ați avut-o pentru independența justiției și nu pentru politruci care au încercat să subjuge sistemul de justiție”, i-a spus Klaus Iohannis fostului ministru Ana Birchall.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.