Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Ghiţă, după înfrângerea de la JO: 'Nu suntem la fel de bine pregătiţi fizic ca sud-coreenii'

AP News
coreea de sud jocurile olimpice

Jucătorul echipei olimpice de fotbal a României, Virgil Ghiţă, a afirmat, duminică, la finalul meciului cu Coreea de Sud, că înfrângerea cu 0-4 se datorează unei diferenţe de pregătire fizică, precizând însă că fotbaliştii pregătiţi de Mirel Rădoi nu au scuze pentru ceea ce s-a întâmplat.

"Nu suntem la fel de bine pregătiţi fizic ca sud-coreenii. Am făcut multe greşeli ca grup, nu neapărat individual. Trebuie să avem o atitudine mult mai bună, să compensăm partea fizică. Nu avem scuze pentru ce s-a întâmplat. Trebuie să strângem rândurile şi să mergem cu gândul la victorie cu Noua Zeelandă", a declarat Ghiţă.

El consideră că echipa sa trebuie să depăşească rapid acest eşec şi să câştige următoarea partidă, cu Noua Zeelandă, pentru a se califica, scrie Agerpres.ro.

"Ştiam că echipa Coreei de Sud este buna foarte bună, că practică un fotbal de calitate. Dar trebuie să trecem peste acest moment şi să câştigăm următorul meci, pentru a ne califica. Am încredere în echipă, în colegii mei, trebuie să trecem cât mai repede peste acest rezultat. Apoi, vom analiza ceea ce am greşit şi trebuie să dăm totul, toată energia, pentru a merge mai departe", a mai spus Ghiţă.

Selecţionata României a fost surclasată de Coreea de Sud cu 4-0 (1-0), duminică, la Kashima, în Grupa B a turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar rămâne în cursă pentru sferturile de finală.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a făcut un meci foarte modest, jucătorii noştri comiţând toate erorile posibile, de la autogol, cartonaş roşu şi penalty, până la pase greşite şi alte greşeli tehnice.

România, care a învins Hondurasul în primul meci cu 1-0, rămâne în cursă pentru sferturile de finală, însă va trebui să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci pentru a merge mai departe.

În celălalt meci din grupă, Hondurasul a învins Noua Zeelandă cu 3-2.

Coreea de Sud e lider, cu 3 puncte (+3), urmată de Honduras şi Noua Zeelandă, câte 3 puncte (0), şi România, 3 puncte (-3).

Miercuri 28 iulie sunt programate ultimele meciuri din grupă, România - Noua Zeelandă (ora României 11:30, Sapporo) şi Coreea de Sud - Honduras (ora României 11:30, Yokohama). Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.