Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Guran: 'S-a semnat contractul pentru modernizare DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia'

Ziarul INCOMOD
Virgil Guran

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, candidat pentru un post de senator de Dâmboviţa, anunţă, vineri, printr-un comunicat de presă, că s-a semnat contractul de modernizare şi lărgire la patru benzi pentru o porţiune a DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, potrivit Agerpres.

"Am participat, astăzi, în calitate de reprezentant al Guvernului României, la un eveniment de o importanţă deosebită pentru judeţul Dâmboviţa: semnarea contractului având ca obiect proiectare şi execuţie 'Modernizarea DN71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, km 0+00 - 44+130 lărgire la patru benzi de circulaţie şi km. 51+041 - km. 109+905 drum la două benzi: Lot 1 (sector 1): Bâldana Târgovişte km. 0+00 - km. 44+130 la patru benzi de circulaţie", se arată în comunicatul de presă semnat de preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

Conform acestuia, valoarea totală a contractului este de 587 de milioane de lei, pentru cei aproximativ 44 de km ai tronsonului.

"După 30 de ani de amânări succesive, a fost nevoie de un guvern PNL care să se implice hotărâtor în rezolvarea aceste probleme, iar rezultatele se văd: la doar un an de la preluarea guvernării, au fost depăşite toate obstacolele şi, prin semnarea contractului de proiectare şi execuţie, proiectul a intrat în linie dreaptă! (...). Proiectul, atât de necesar, aşteptat şi dorit de dâmboviţeni de 30 de ani, are o durată de realizare de 36 de luni, dintre care 12 luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţie. De remarcat că lucrarea va avea un termen de garanţie de 90 de luni", se mai precizează în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.