Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Musta critică vehement transportarea vaccinului în cutiile de pizza: 'E o situație ciudată! Arată o lipsă de organizare'

stirileprotv.ro
Virgil Musta

Medicul Virgil Musta susține că transportarea dozelor de vaccin anti-Covid-19 în cutiile de pizza reprezintă ceva „ciudat”. Despre dozele care rămân nefolosite este de părere că asta arată o lipsă de organizare.

"Este ceva ciudat. Cine știe de unde s-au transportat?! Ele vin din niște containere la locurile de unde se fac vaccinarări, unde sunt puse în frigider și probabil de acolo până la cabinet au fost puse in cutii ca sa fie mai simplu de transportat. Sunt convins că n-aveau cum să vină în cutii de pizza. Astfel nu-mi închipui sau nu știu cum s-a întâmplat acest lucru. Sunt convins că n-aveau cum să vină în cutii de pizza în congelatoarele acelea, la -80 de grade, e aproape imposibil", a declarat Virgil Musta într-o intervenție telefonică în platoul B1 TV.

Citește și: Cum a lăsat Israelul lui Netanyahu lumea în urmă în cursa vaccinurilor: operațiune masivă 27/7 pe STADIOANE; dozele libere, folosite la tineri

Dozele de vaccin care rămân nefolosite: "E o situație ciudată și arată o lipsă de organizare locală pentru că în mod normal faci comanda in funcție de cei pe care ii ai pe listă și au semnat că doresc vaccinarea. În momentul în care ai această catagrafiere nu cred că este o problemă să rămâne doze. Poate să rămână una-două", a mai spus medicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.