Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu reacționează după ce a fost bruscat de George Simion: 'Nu suntem în perioada interbelică' (Video)

Facebook
George Simion Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că nu se teme de George Simion (copreședintele AUR), care l-a bruscat în Parlament, în timpul moțiunii.

„Colegii mei se vor reuni astfel încât să nu se mai întâmple așa ceva. În această sesiune lucrurile revin la unele lucruri la care nu mă simt bine în largul meu. Un alt coleg a fost bruscat în sesiunea trecută. Chestorii sunt tot colegi de-ai noștri.

E un gest incalificabil pentru un parlamentar, pentru un deputat. Sunt şi eu deputat, nu sunt la primul mandat, aşa ceva nu s-a mai întâmplat. Eu mă bucur că am avut stăpânire de sine şi nu am dat curs provocării, practic a fost o provocare pe care a încercat să o facă. (...) Eu, în semn de protest, nu mă mai întorc în sală. Voi depune în scris discursul, răspunsul la moţiunea simplă şi colegii mei din grupul PNL la fel vor face. Nu e vorba de teamă, e vorba de tras un semnal de alarmă că suntem în Parlamentul României, nu suntem în perioada interbelică, nu suntem într-o zonă de tristă amintire, lucrurile trebuie să intre în normal”, a spus Popescu, în fața jurnaliștilor.

  • Context: Ședința de plen a Camerei Deputaților în care se dezbătea moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei a fost închisă după ce copreședintele AUR, George Simion, s-a dus la pupitrul la care vorbea demnitarul, l-a luat de ceafă și de braț și i-a urlat în față că este un hoț. Virgil Popescu i-a spus lui George Simion că este un prost și a încercat să-l îndepărteze. După citirea moțiunii simple, ministrul PNL al Energiei, Virgil Popescu, a luat cuvântul de la tribună să răspundă acuzațiilor și să explice situația din energie. Din bănci, George Simion îi striga că este un hoț. „Pot sa-i spun dlui Simion sa-i ceara lui Putin sa ieftineasca gazul?”, a zis Popescu, vizibil deranjat de zgomotul făcut de Simion. În acel moment, co-președintele AUR a urcat la tribună, a pus mâinile pe ministru și și-au strigat reciproc „Esti un hot” si „Esti un prost”. „Hai,hai, hai, lovește-mă!”, i-a mai spus ministrul Energiei lui George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.