Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu s-a întors cu lecția învățată de la Erdogan: Resursele energetice nu trebuie să fie folosite ca arme de şantaj

Facebook
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat vineri, după întâlnirea cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, la Istanbul, că în actualul context geopolitic şi de securitate parteneriatul este prioritar, iar resursele energetice nu trebuie să fie folosite ca arme de şantaj, iar România susţine dezvoltarea Coridorului Sudic de Gaze.

Împreună cu viceprim-ministrul Sorin Grindeanu am avut astăzi o întâlnire de lucru cu preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a scris Virgil Popescu într-o postare.

MInistrul afirmă că a pus accent pe întărirea cooperării în domeniul energiei, în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România şi Turcia. ”În actualul context geopolitic şi de securitate parteneriatul este prioritar, iar resursele energetice nu trebuie să fie folosite ca arme de şantaj. I-am transmis că România susţine dezvoltarea Coridorului Sudic de Gaze şi încurajăm parteneriatul dintre cele doua state în vederea diversificării rutelor de aprovizionare”, a mai spus Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.