Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgin Galactic, compania miliardarului Richard Branson, reia vânzările de bilete pentru zborurile spaţiale

bihon.ro
Virgin Galactic

Compania Virgin Galactic Holding Inc., deţinută de miliardarul britanic Richard Branson, a anunţat marţi că va relua începând din 16 februarie vânzările de bilete pentru următoarele sale călătorii spaţiale dedicate publicului general, informează Reuters.

Biletele puse în vânzare au preţul de 450.000 de dolari fiecare, o sumă care include şi un depozit iniţial de 150.000 de dolari, potrivit Agerpres.

"Plănuim să îi avem la bord pe primii 1.000 de clienţi ai noştri la începutul serviciului de zboruri comerciale spre sfârşitul acestui an", a declarat Michael Colglazier, CEO-ul Virgin Galactic.

Acţiunile companiei au scăzut cu 66% din luna octombrie 2021, când Virgin Galactic a anunţat că amână lansarea serviciului său destinat zborurilor comerciale în spaţiu pentru cel de-al patru trimestru al anului 2022.

Rezervările pentru aceste zboruri spaţiale vor include şi accesul la comunitatea Future Astronaut, care va oferi membrilor săi o serie de evenimente, călătorii şi activităţi de pregătire înaintea voiajelor pe orbita Terrei.

Şi alte companii, precum SpaceX, deţinută de Elon Musk, şi Blue Origin, deţinută de Jeff Bezos, încearcă să facă din turismul spaţial o realitate, iar unele dintre ele au lansat deja misiuni cu civili în spaţiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.