Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, exclude primul nume de antrenor: 'Acest gând nu există'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep trofeu

Fosta jucătoare Virginia Ruzici a declarat, miercuri, că încă nu se ştie dacă noul antrenor al Simonei Halep va fi străin sau român, urmând să fie analizate toate posibilităţile în acest sens. Ea a precizat că varianta Andrei Pavel nu există, deoarece fostul sportiv este ocupat.

"Situaţia este puţin de neaşteptat, inedită, pentru că nu i s-a întâmplat niciodată, dar după patru ani de colaborare este logic ca unele relaţii să se termine. Decizia lui Darren mi se pare respectabilă, după ce a mers peste tot patru ani, deci tot respectul pentru el. Dar viaţa merge înainte. Vă grăbiţi puţin, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să ştiţi. Nu ştiu dacă străin sau român. Vom analiza toate posibilităţile care ni s-au oferit şi poate şi altele pe care le vom căuta noi. Simona continuă să fie optimistă, e numărul unu, ceea ce contează este să fie sănătoasă şi în rest ne vom organiza foarte bine", a spus Ruzici.

Citește și: A explodat o bombă în spațiul public! Pentru ce sumă uriașă ar fi ‘controlată’ Elena Udrea de către FBI

Referitor la varianta ca Andrei Pavel să devină antrenorul Simonei Halep, Virginia Ruzici a subliniat că fostul jucător este ocupat. "Lucrează cu Marius Copil. Deci acest gând nu există".

Ruzici consideră că pentru Simona Halep începutul anului nu va fi unul uşor. "Wimbledon e o ţintă frumoasă şi eu o cred capabilă, însă până acolo, să ajungi cu mare încredere trebuie să ai un sezon bun. Începutul anului nu va fi uşor, trebuie să avem răbdare, să nu o criticăm la fiecare meci", a afirmat ea.

Citește și: Veste importantă pentru românii care folosesc Facebook Messenger. Vezi ce s-a schimbat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.