Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viscolul a făcut prăpăd în Buzău: 13.000 de familii au rămas fără curent

Peste 13.000 de familii din 18 comune buzoiene nu au curent, sâmbătâ seară, avariile apărând din cauza vântului puternic înregistrat în zona de câmpie a judeţului, informează news.ro.

citește și: Băsescu le da o lovitură de proporții! Liderii Opoziției sunt în corzi

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Buzău, sunt afectate total patru linii, 16 linii sunt afectate parţial, iar 186 posturi de transformare sunt nealimentate. Astfel, sâmbătă seară, peste 13.000 de familii din 18 comune buzoiene nu au curent.

Situaţia a apărut din cauza viscolului din zona de câmpie a judeţului. În teren, pentru remedierea defecţiunilor, lucrează 15 echipe.

Prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim, i-a convocat, sâmbătă seară, pe responsabilii Secţiei de Drumuri Naţionale Buzău, ai Drumurilor Judeţene, ai firmelor care au încheiat contracte de deszăpezire pe drumurile judeţene şi pe şefii structurilor MAI pentru o analiză a modului în care s-a intervenit pentru deszăpezirea căilor de comunicaţii în cursul zilei de sâmbătă.

Prefectul Carmen Ichim şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Petre, le-au pus în vedere reprezentanţilor firmelor de deszăpezire să acţioneze în permanenţă pe durata codului galben de ninsori, lapoviţă şi polei, valabil până mâine seară, la orele 18.00 şi au stabilit ca săptămâna viitoare să trimită echipe de control la toate aceste firme pentru a verifica dacă dispun de întreaga capacitate de intervenţie stabilită la momentul încheierii contractelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.