Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vitali Kliciko acuză Associated Press de un fake news de zile mari: Kievul nu este înconjurat

Vitali Kliciko

Oksana Zinovieva, purtătoarea de cuvânt al primarului capitalei ucrainene, Vitali Kliciko, a declarat, duminică seară, că edilul nu a declarat că oraşul este încercuit de forţe ruseşti, aşa cum a scris presa în cursul zilei, informează rador.ro.

Primarul califică informațiile respective drept false și manipulatoare. Zinovieva a făcut precizările respective după ce presa a publicat o declarație a lui Kliciko pentru Associated Press, din care reieşea că oraşul Kiev ar fi fost încercuit și civilii nu mai pot fi evacuați. Purtătoarea de cuvânt a confirmat că primarul Kliciko a acordat un interviu pentru Associated Press duminică, însă a subliniat că edilul nu a declarat şi nici nu a sugerat că oraşul este încercuit și că oamenii nu au putut fi evacuați.

Vezi și: Ministrul Apărării din România anticipează un asalt total în Kiev: 'Comandanţii militari au propus ca noaptea aceasta şi ziua de mâine să fie decisive'

Vezi și: Rușii au schimbat strategia în cucerirea Kievului: atacă din sud; un lung convoi de vehicule militare avansează către Capitală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.