Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a vorbit cu sportivi ruși: Le este frică să vorbească despre sentimentele și gândurile lor!

vitali klitschko

Vladimir și Vitali Klitschko au rămas în Ucraina, pentru a gestiona defensiva anti-rusă. Cel din urmă, primarul Kievului, multiplu campion în box, a pus mâna pe telefon zilele acestea și a discutat cu mai multe persoane publice din Rusia.

Printre cei cu care Vitali a conversat s-au numărat și mari sportivi. Boxerul retras din activitate a explicat jurnaliștilor că cetățenii ruși, inclusiv vedetele, se tem să-și exprime punctul de vedere, dacă opiniile lor sunt altele față de cele ale administrației de la Kremlin, cu privire la războiul din Ucraina.

„Sincer să fiu, am vorbit cu sportivi ruși, nu le voi da numele, am încercat să le explic, dar ei sunt prea speriați. Vă puteți imagina unde au ajuns oamenii? Le este frică să vorbească despre sentimentele și gândurile lor.

Oamenilor le este frică să spună ceva, iar aceștia sunt oameni care sunt luptători, au titluri mari în sport și așa mai departe. Nu au fost niciodată lași, dar în această direcție le este frică”, a transmis Vitali Klitschko, citat de Sport.ua.

În vârstă de 50 de ani, Vitali Klischko a devenit primar al Kievului în anul 2014. În același an, fostul sportiv s-a remarcat ca o figură din prima linie a protestelor împotriva relațiilor apropiate cu Rusia.

În prezent, în contextul în care Kievul este sub asediu, la fel ca alte regiuni, Klitschko se află acum în plină campanie militară pentru apărarea Ucrainei, împreună cu fratele său, mai mic cu 5 ani, fost multiplu campion la box și el, la categoria grea, anunță b1tv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.