Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizita lui Iohannis la Chisinau, criticata de Partidul Comunist

Vizita presedintelui ales Klaus Iohannis la Chisinau a fost criticata de Partidul Comunist al lui Vladimir Voronin. Iohannis este acuzat ca prin declaratiile sale se implica si incearca sa influenteze politica interna a Moldovei.

”Staff-ul republican al PCRM îşi exprimă profunda indignare în legătură cu declaraţiile Preşedintelui ales al Romaniei, Klauss Iohannis cu privire la susţinerea unui partid politic din Moldova. Este inadmisibil ca un reprezentant al puterii dintr-o ţară vecină să se amestece în procesul electoral din Moldova. În al doilea rând, este extrem de şubredă poziţia exprimată de Klauss Iohannis la Chisinău în legătură cu susţinerea unui partid în rândul căruia sunt persoane care au fost demise pentru corupţie”, se arată într-un comunicat al Partidului Comunist condus de Vladimir Voronin.

”Preşedintele ales al Romaniei a decis altfel, să se implice în treburile interne ale statului vecin prin promovarea, contrar normelor legale şi morale, a unor personaje care au dus Moldova la degradare. Staff-ul electoral republican al PCRM, îndeamnă autorităţile electorale de la Chişinău să nu admită ca în scrutinul pentru parlamentarele din 30 noiembrie să fie prezent factorul extern”, se mai precizează în comunicatul Partidului Comunist dupa intalnirea lui Klaus Iohannis cu liderul PLDM Vlad Filat.

Iohannis s-a exprrimat, in cadrul vizitei in Republica Moldova, sprijinul pentru parcursul european al tarii si pentru formatiunile politice care vor sa il promoveze in contextul alegerilor parlamentare de duminica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.