Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viziune pentru viitorul Sectorului 5: Dezvoltăm, nu reparăm, Construim, nu cârpim (Rareș Hopincă)

Facebook
Rares Hopinca

”Viitorul începe acum. Dezvoltăm, nu reparăm, Construim, nu cârpim. O viziune pentru următorii 50 de ani. Începem lucrările.”, a spus Rareș Hopincă, city-managerul Sectorului 5 la Conferința Focus București.

În cuvântul său el a insistat pe faptul că este vorba de o dezvoltare integrată a întregului Sector, o viziune unificată revoluționară pentru următorii 50 de ani:

”Am vorbit la conferința Focus București despre deficiențele urbanistice și de proiectare cu care se confruntă sectorul nostru de 50 de ani încoace și despre cum le depășim. Abordarea noastră e simplă și se bazează pe două aspecte esențiale:

1.Nu cârpim, nu reparăm de pe azi pe mâine, ci gândim pentru viitor. Planificăm și aplicăm o viziune de dezvoltare nu pentru a repara ce nu s-a făcut cum trebuie în ultimii 50 de ani, ci pentru a-i pregăti cât se poate de bine pe următorii 50.

2.Vorbim mai puțin și ne apucăm de treabă. Concret, în stradă. La jumătatea lunii iulie sper să deschidem șantiere pe Calea Rahovei și Șoseaua Alexandriei. Vorbim de proiecte de mobilitate urbană, care vor face Sectorul 5 să respire și vor elibera traficul. Sunt proiecte de viitor, care vizează inclusiv construirea de piste pentru biciclete și resistematizarea traficului.

Așa arată începutul. Există proiecte interconectate care vor schimba în bine fața Sectorului 5 pentru următorii 50 de ani.

Acesta este secretul: privim spre viitor și acționăm ca atare. Cu gândul la ziua de mâine și la lumea de azi. Cu speranța că mâine ne va fi mai bine decât ne este acum și că le oferim copiilor noștri un oraș demn, civilizat, curat și armonios dezvoltat. Din respect pentru comunitate și pentru oameni.”, a scris Rareș Hopincă pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.