Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Marinescu candidează pentru un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Sport Electronic

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Sport Electronic (IESF), Vlad Marinescu, va candida luna viitoare pentru un nou mandat la alegerile programate în Indonezia şi la care îl va avea contracandidat pe şeicul Sultan bin Khalifa Al-Nahyan, din Emiratele Arabe Unite, potrivit portalului Inside the Games, potrivit Agerpres.

Marinescu (37 ani) este preşedintele IESF din 2019 şi vizează un al doilea mandat în funcţie la alegerile care vor avea loc pe 6 decembrie, în Bali.

Vlad Marinescu, care este şi director general al Federaţiei Internaţionale de Judo, a preluat conducerea IESF în 2019, după demisia preşedintelui Colin Webster, fiind reales în decembrie 2020. Şeicul Sultan, preşedintele Federaţiei Asiatice de Esports, a fost ales membru în boardul IESF în 2019. El îşi anunţase candidatura la preşedinţia IESF şi la alegerile din 2020, desfăşurate online, din cauza pandemiei de Covid-19, dar s-a retras înaintea votului.

Marinescu, fiul preşedintelui Federaţiei Române de Arte Marţiale, sensei Florentin Marinescu, a fost ales atunci cu 91% din sufragii, doar patru membri ai Adunării Generale votând împotriva sa.

Şeicul Sultan a devenit vicepreşedinte IESF după alegerea lui Marinescu la cârma organizaţiei, el fiind şi consilier al preşedintelui Emiratelor Arabe Unite, dar şi preşedinte al federaţiei de esports din Emirate.

La alegerile din data de 6 decembrie sunt aşteptate să participe cele 110 federaţii naţionale ale IESF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.