Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății: Au existat probleme cu căldura la Matei Balș / VIDEO

Facebook
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că există probleme cu asigurarea agentului termic în unele unităţi sanitare şi că astfel de probleme au existat inclusiv a Institutul Matei Balş, însă subliniază că nu trebuie ca oamenii să aducă de acasă surse de încălzire. El arată că Primăria Capitalei şi Termoenergetica pot rezolva problemele legate de furnizarea agentului termic şi anunţă că ministerul se va implica alături de autorităţile locale.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

„În Bucureşti există, într-adevăr, multe spitale vechi. E valabil pentru majoritatea covârşitoare a spitalelor din ţară. Există probleme cu căldura, sau au existat, cel puţin, ştim că şi la Matei Balş au existat, la un moment dat şi ştim că oamenii şi-au adus de acasă ce au avut. Lucrul ăsta nu are voie să se întâmple. Este o chestiune pe care o poate rezolva Primăria, respectiv Termoenergetica, în Bucureşti şi e o chestiune pe care spitalele sunt încurajate să lucreze împreună cu autorităţile publice locale. Noi vom face partea noastră, acolo unde ni se va cere să intervenim pe lângă cu autorităţile publice locale, pe care puteţi fi siguri că o vom face”, a afirmat Vlad Voiculescu sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă.

Printre măsurile propuse, ministrul Sănătăţii a precizat schimbarea strategiei de vaccinare în aşa fel încât să fie redus numărul pacienţilor din spitale, alocarea de fonduri şi specialişti pentru îmbunătăţirea infrastructurii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.