Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu: Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este al tău. A nenorocit campania de vaccinare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu comentează, miercuri seară, demiterea secretarilor de stat din Ministerul Sănătăţii şi declaraţia premierului potrivit căreia aceştia ar fi putut încetini campania de vaccinare. ”Nu prea ai ce să mai încetineşti la campania de vaccinare”, afirmă Voiculescu, acuzându-l pe Florin Cîţu că a nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai. ”Florine, românii trebuie să ştie că valul 4 este valul tău”, a afirmat fostul ministru.

”Am auzit că domnul Cîţu a dat afară secretarii de stat USR PLUS de la Ministerul Sănătăţii pentru că îi era teamă că aceştia ar putea încetini campania de vaccinare, a scris, miercuri seară, pe FAcebook, Vlad Voiculescu.

Folosind expresia utilizată de Flori  Cîţu în postările de pe Facebook - românii trebuie să ştie - Voiculescu face un bilanţ a ceea ce consideră el că ar trebui să se ştie.

”Românii trebuie să ştie că:

1. Nu prea ai ce să mai încetineşti la campania de vaccinare. Numeri pe degete aproape vaccinările din fiecare centru de vaccinare;

2. Secretarul de stat cu atribuţii pe vaccinare - de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi - este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier.

Românii trebuie să ştie că ce vedem zilele astea în comportamentul domnului Cîţu a fost prevestit de ceea ce s-a întâmplat în primele luni ale anului în subiecte precum vaccinarea esenţialilor, centrele de vaccinare secrete, falsificarea cifrelor pandemiei, lipsa măsurilor de protejare a vieţii oamenilor în pandemie şi tot aşa. Le-am trăit intens pe toate şi mă simt cumva vinovat că nu am reuşit să vă arăt încă de atunci cu ce fel de om şi politician avem de-a face”, a mai scris Voiculescu.

Acesta susţine că ”Florin Cîţu s-a urcat - aproape literalmente - pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătăţii, ascunzând datele reale şi pozând în campionul relaxărilor”.

”A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai şi prin asta a şters şansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depăşirea pandemiei. Florine, românii trebuie să ştie că valul 4 este valul tău”, a încheiat Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.