Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu iese la atac: 'Cum ar fi dacă în România, măcar pentru 24 ore, nu s-ar mai pronunța oricine pe orice temă?'

capital.ro
Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS), intervine în discuțiile legate de Agenția de Investiții în Sănătate (ANDIS), o structură paralelă care ar urma să gestioneze banii alocații Sănătății prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Am vazut astazi pareri ferme - atacuri chiar - in privinta oportunitatii construirii unei echipe specializate în construcția de spitale in cadrul unei agentii specializate din cadrul MS. Jocurile politice nu ma mai surprind deloc, din orice parte ar veni. Josnice fata de orice om onest care pune umarul si mizerabile fata de romanii pe care ar trebui sa ii serveasca politicienii.

V-as propune insa un exercitiu de imaginatie: cum ar fi daca in Romania, macar pentru 24 ore, nu s-ar mai pronunta oricine pe orice tema. Am putea sa incepem cu tema asta: cum ar fi daca s-ar pronunta pe subiectul asta doar cei care au construit vreodata ceva. Mai precis cei care au experimentat macar o data ce inseamna gasirea unor specialisti (arhitecti, ingineri, project manageri, etc.), pregatirea unui proiect de investitii, gasirea fondurilor necesare, implementare, etc. Cum ar fi asta?”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.