Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, întâlnire de urgență cu Raed Arafat: sunt discutate măsurile necesare pentru prevenția incendiilor din spitale (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui astăzi să organizeze o conferință de presă despre situația de la Piatra Neamț.

În acest sens ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a avut o întâlnire de urgență în această dimineață cu șeful DSU, Raed Arafat, informează Digi24.

Această discuție trebuie să vină cu măsuri clar în ceea ce privește combaterea neregulilor descoperite în spitake.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

Vă reamintim că IGSU a realizat o amplă operațiune de control în secțiile ATI din mai multe spitale. În urma a 292 de acțiuni de control s-au constatat 1.921 de probleme cu securitatea la incendiu.

”În vederea prevenirii şi reducerii riscului de manifestare a unor situaţii de urgenţă, similare incendiului din data de 14.11.2020 produs la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă judeţene/Bucureşti-Ilfov au efectuat controale de specialitate la secţiile ATI din cadrul unităţilor sanitare de la nivelul zonei de competenţă, alături de reprezentanţi ai DSP şi ISCIR. Mai multe despre acest subiect puteți vedea aici!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.