Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu intră la RUPERE: scoate de la sertar documentele ignorate de Florin Cîțu

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că i-a trimis premierului Florin Cîțu, în data de 6 ianuarie, o strategie pentru campania de vaccinare prin intermediul căreia urmau să fie atrași medici și influenceri pentru a promova vaccinarea, dar și combătute toate dezinformările. Voiculescu arată că Florin Cîțu a ignorat acest document de la Ministerul Sănătății și a ales să-și facă imagine politică la umbra campaniei de vaccinare.

”Florin Cîțu își justifică eșecul în coordonarea campaniei de vaccinare alături de MAPN spunând că nu este agenție de advertising. Frumos. Doar că...

... nici nu trebuia să fie.

Echipa de la Ministerul Sănătății condusă de Ștefan Voinea i-a propus o strategie care includea implicarea voluntară a unora dintre cele mai importante agenții de advertising din România.

Găsiți aici planul la care echipa de la Ministerul Sănătății a lucrat inclusiv în noaptea de revelion și i l-a prezentat premierului în primele zile ale anului 2021. Prezentarea era pregătită pentru președintele Iohannis - nu știu dacă vreodată domnul Cîțu a binevoit să o dea mai departe.

Propuneam atunci:

1. Un pact național pentru vaccinare cu implicarea entităților majore: partide politice, corporații și mediul de afaceri, societatea civilă, lideri religioși;

2. Monitorizarea și combareterea dezinformărilor despre vaccin prin analize de big data și combaterea lor;

3. Robotul telefonic - înregistrarea medicilor de familie, a preotului, a primarului și contactarea telefonică automată a cetățenilor cu acele mesaje;

4. O campanie media care să pună în valoare medici și influenceri, nu politicieni!

În loc să accepte propunerea noastră pentru un pact național, Cîțu a ales să facă din vaccinare principala sa campanie de imagine pentru șefia PNL.

În loc să accepte propunerea noastră să implice specialiști, Cîțu s-a autodeclarat mare șef al vaccinării, cu col. Gheorghiță în calitate de executant.

În loc să accepte propunerea noastră de contactare directă a oamenilor prin vocea celor în care ei au încredere - medici de familie, primari, preoți - Cîțu a ales să le spună el “ce conține vaccinul”.

În loc să accepte propunerea noastră de a implica specialiști în comunicare și voci credibile civile, Cîțu a ales să militarizeze complet campania, o premieră absolută în Europa.

REZULTATUL: s-au vaccinat puțin peste 30% dintre români, adică exact cei despre care știam de la bun început că VOR să se vaccineze. Probabil aceștia s-ar fi vaccinat și dacă trebuiau să plătească pentru asta.

Prezentarea pe care i-am trimis-o personal premierului pe 6 ianuarie 2021 o găsiți aici: https://drive.google.com/.../1YBlrytshzpl.../view...”, scrie Vlad Voiculescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.