Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, IRONII maxime la adresa lui Florin Cîțu: 'Recunosc că nu ne-am gândit' / VIDEO

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, lansează mesaje ironice la adresa lui Florin Cîțu. Voiculescu susține că o idee din ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului: „recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu domnul Florin Cîțu”, anunță Mediafax.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS. Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu.

Fostul ministru distribuie o postare a Ministerului Sănătăţii din 16 ianuarie, în care la întrebarea „Ce conține vaccinul?” răspunsul e „săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...".

Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Mesajele transmise de autorități răspund și la întrebarea „Ce conține vaccinul?”.

Premierul Florin Cîțu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip video în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania națională și vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.