Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu îl atacă pe Florin Cîțu: Campania de vaccinare s-a înecat în campania din PNL. Nota de plată va veni în vieți omenești

capital.ro
Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, consideră că vaccinarea a picat victimă luptei interne pentru șefia PNL, iar „nota de plată” va veni în vieți omenești.

„Vreo 13-14 vaccinări în medie într-o zi întreagă pe centru de vaccinare. Aici suntem. 'Campania de vaccinare este un succes' - de câte ori l-ați auzit pe domnul Cîțu spunând asta la fiecare ieșire publică de până acum câteva luni? În ultima vreme nu l-ați mai auzit, așa-i? 'Succesul' de ieri al campaniei de vaccinare a însemnat ieri, de pildă, o medie de cca. 14 vaccinări pe fiecare centru de vaccinare. Dacă ne uităm doar la cei care acum au venit pentru prima doză de vaccinare, suntem la vreo 8-9. Restul au venit pentru rapel. A fost duminică, să zicem. Dar și în zilele săptămânii suntem pe la vreo 20-25 de vaccinări pe centru, jumătate la prima doză, jumătate la rapel. Muncă de 1-2 ore adică, maximum. În rest...”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu, președinte USR PLUS București.

Campania de vaccinare trebuie să fie intensificată, adaugă fostul ministru al Sănătății.

„Cei mai antreprenori dintre voi probabil că vă gândiți deja la costuri. Sunt enorme (zeci sau sute de euro per vaccinare) dar nenorocirea e că sunt degeaba. Nota de plată pentru politizarea și militarizarea vaccinării va veni însă abia mai târziu, în vieți omenești și în restricții care altfel nu ar fi fost necesare. Campania de vaccinare care a plecat cu șireturile legate de esențiali și s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîțu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza. O poate face la nivel național doar prin implicarea bisericilor, a primarilor și a școlilor”, conchide Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.