Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, pulverizat de liberali: 'Omul ăsta n-are ce căuta la minister. E prea plin de el, derapajele lui irită'

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Ministrul Sănătății a devenit ținta atacurilor colegilor de coaliție după ce a sugerat că cifrele din pandemie au fost măsluite înainte de alegerile parlamentare.

Citește și: Decizie la guvernare: Pensionarii vor primi toți banii pierduți prin calculele greșite din vina statului

„De la preluarea mandatului nu prea a avut treaba cu pandemia. S-a certat cu primarii, cu armata, cu premierul, e in razboi permanent zi de zi. Premierul ar trebui sa-l trimita se se ocupe de retelele de socializare. Toata lumea e de vina numai Vlad Voiculscu n-ar nicio vina. Omul asta n-are ce cauta acolo, e prea plin de el dl Voiculescu, nu se poate cobori la nivelul pacientului si medicului. El e foarte bun pe Facebook, aici trebuie sa recunosc ca nu-l intrece nimeni.

Pe mine, ca cetatean, acest ministru ma ingrijoreaza. Suntem iritati de derapajele dlui Voiculescu, de lipsa de eficienta. Omul asta nu intelege ca este ministru. Nu poti sa iesi sa arunci Romania in aer sa iesi sa spui ca se falsifica cifrele”, a declarat, miercuri, la Antena 3, deputatul PNL Florin Roman.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.