Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu ridică mănușa aruncată de PSD în Parlament

Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu psd vlad voiculescu protest camera deputatilor

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, va participa luni lunea viitoare la „Ora Guvernului” din Parlament pentru a răspunde la toate întrebările care îi vor fi puse de către deputaţi şi senatori în ceea ce priveşte activitatea sa la Ministerul Sănătăţii şi măsurile adoptate până în prezent.

Citește și: DECIZIE - Primele SPORURI care se TAIE în sistemul bugetar în 2021: Anunțul lui Ludovic Orban / VIDEO

„USR-PLUS şi-a asumat de la bun început să comunice în mod transparent, clar şi precis pentru ca oamenii să fie informaţi corect. Ne-am angajat să răspundem la toate întrebările tocmai pentru a nu lăsa loc de interpretări şi pentru a clarifica orice necunoscută sau informaţie falsă vehiculată în spaţiul public la adresa activităţii noastre. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va participa, luni, 15 februarie, de la ora 17.00, la „Ora Guvernului” din Parlament, pentru a răspunde la toate întrebările care îi vor fi puse de către deputaţi şi senatori în ceea ce priveşte activitatea sa la Ministerul Sănătăţii şi măsurile adoptate până în prezent”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a Alianţei USR-PLUS.

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a anunţat, în plenul de marţea trecută al Camerei Deputaţilor, că grupul parlamentar al social-democraţilor a depus o solicitare la Biroul permanent prin care îl cheamă în Parlament, la „Ora Guvernului” pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu pentru a explica „situaţia spitalelor din România în ceea ce priveşte măsurile preventive, gestionarea şi managementul riscului în saloanele în care sunt amplasate sau utilizate instalaţii de furnizare oxigen pentru pacienţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.