Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu (USR), forțează o comparație între Cazul Sorinei săltată cu mascații de procuror cu Cazul Liviu Dragnea: `S-ar putea să fie strâns legată...`

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu diicot

O comparație ciudată a fost făcută de un lider USR în plin scandal legat de modul în care procurorul Maria Antoaneta Piturca, prim-procuror Parchetul Curții de Apel Craiova. Fostul ministru al Sănătății din Guvernul Cioloș compară Cazul Dragnea cu cel al Sorinei luată cu forța din Baia de Aramă.

Vezi și: Sora micuței Sorina DEZVĂLUIRI incredibile despre familia din SUA: acuzații într-o confruntare directă

”MICUȚA SORINA ȘI MICUȚUL LIVIU

Țara a explodat în ultimele două zile la vederea unor imagini video cu mascați și diverși funcționari veniți să ridice un copil, pe micuța Sorina.

Mai toată lumea și-a dat imediat cu părerea, mulți cu bune intenții, alții - vezi mai toți comunicatorii PSD - identificând rapid oportunitatea de propagandă ieftină despre cum “ne fură străinii copii”, “procurorii neoameni”, “americanii cei răi”, etc.

E ceva frumos la poporul român: capacitatea de a empatiza cu cel în necaz. Rapid, firesc și total. Pentru scurtă vreme însă. Acum două zile, dintr-o dată, tot poporul a devenit iubitor al micuței Sorina, altfel un copil refuzat la adopție, din câte înțeleg, de vreo 120 de ori, inclusiv de asistenta maternală la momentul când putea lua această decizie (și care ulterior nu a vrut să o lase să plece). Deh, poate și pentru că era “țigancă” și noi, români verzi, nu ne-o ardem cu de-ăștia mai tuciurii decât noi... noi suntem daci. Și dacii sigur erau toți blonzi sau măcar șateni, am văzut noi în filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Toți însă, toți am fost de acord într-un punct: că autoritățile (în speță, cei de la Protecția Copilului) nu și-au făcut treaba.

Nimeni nu și-a mai amintit însă de micuțul Liviu. Nimeni nu și-a mai amintit că cei chemați să-i protejeze pe acești copii, până de curând, râneau în fapt în ograda unui baron și pentru un partid politic - muncind pentru copii doar pe hârtie.

Și totuși, povestea micuței Sorinei s-ar putea să fie atât de strâns legată de cea a micuțului Liviu. Și noi atât de ușor uităm de Liviu și de cei ca dânsul...”, susține liderul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.