Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Cârpaci rupe tăcerea după ce a fost văzut la conferința Dianei Șoșoacă: Nu sunt membru și nu sponsorizez!

vladimir carpaci

Imagine surpriză la conferința Dianei Șoșoacă din Giroc! Un celebru membru al clanului Cârpaci, Vladimir Cârpaci, a fost prezent la discursul senatoarei care conduce SOS România. De-a lungul timpului, cei din clanul Cârpaci au fost acuzați că ar fi intrat ilegal în posesia unor case din centrul Timișoarei. Instanțele însă nu au putut anula actele de proprietate, ca dovadă că nimic ilegal nu s-a putut dovedi.

Televiziunile de știri au publicat imagini cu Vladimir Cârpaci la conferința Dianei Șoșoacă, imagini de care acesta s-a declarat deranjat.


Iată ce a declarat Vladimir Cârpaci în exclusivitate pentru știripesurse.ro despre prezența la conferința SOS România

"Referitor la articolul apărut, pe site-ul Aktual 24 și în emisiunea difuzată pe postul România TV în data de 24.03.2024, ora 22, eu, Vladimir Cârpaci, având dreptul la liberă exprimare și de a-mi apăra imaginea șifonată de aceste neadevăruri vă aduc la cunoștință:

- din punct de vedere politic nu am niciun amestec și nu susțin financiar nicio formațiune politică, fapt care se poate verifica
-Nu sunt angajat sau membru al vreunui partid politic
- prezența mea în acea sală unde a avut loc conferința Partidului SOS România susținută de doamna senator Șoșoacă a fost pur și simplu întâmplătoare, la invitația unui prieten , având curiozitatea să ascult promisiunile electorale
-mai urmăresc relativ unele dezbateri între partide unde nimeni nu discută și nu vine cu un plan de măsuri privind integrarea și susținerea minorităților de țigani la nivel național, ei ne folosesc numai ca masă de vot electorală și apoi uită de existența noastră".
Vladimir Cârpaci spune că a face plângere penală posturilor TV care au speculat politic prezența lui acolo.

Drept la replică referitor la așa zisa prezență a clanurilor

la evenimentul Partidului S.O.S. România de la Timișoara

Atacurile sistemului la adresa Partidului S.O.S. România și a președintelui acestuia, Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, au intrat într-o nouă fază prin campanii de denigrare aberante la adresa formațiunii și a celui mai iubit om politic al vremii. Partidul S.O.S. România și președintele acestuia nu au nici o legătură sau colaborare cu clanurile mafiote, din contră, Doamna Președinte Diana Iovanovici-Șoșoacă este unicul om politic care formulează plângeri penale împotriva clanurilor mafiote care toate au în spate clasa politică aflată la putere.

Folosirea de așa-zise poze de la evenimente publice unde participă mii de oameni pentru a ”demonstra” legături inexistente, reprezintă o nouă încercare de discreditare operată de sistem, de presa controlată și de o parte a serviciilor secrete împotriva unicului om politic din Opoziție și singurei mișcări reale naționaliste de trezire națională din România, Partidul S.O.S. România.

Am solicitat drept la replică televiziunii Realitatea TV pe această temă și nu a fost acordat până la această oră, conform obiceiului, ceea ce ne conferă dreptul de a adresa o plângere la CNA, precum și dreptul de a ne apăra în justiție atât pe parte civilă, cât și penală. Anunțăm pe această cale că toți cei care inventează legături de acest fel trebuie să aducă probe, iar în caz contrar vor răspunde în fața justiției.

Întâlnirea regională din Banat a Partidului S.O.S. România a fost un eveniment public la care au participat mii de persoane și la care a fost prezentă și presa tocmai pentru că partidul nu are nimic de ascuns, așadar, dacă acolo s-a strecurat vreun personaj compromițător, acest lucru a fost făcut fără știrea partidului, dar sigur cu știrea jurnaliștilor, cunoscători ai zonei și ai mafiei locale. Faptul că ulterior a fost declanșată o campanie de discreditare arată că presa a acționat la pont, pentru că, spre deosebire de Partidul S.O.S. România care nu cunoaște asemenea personaje, jurnaliștii respectivi au fost trimiși tocmai ca să genereze pretexte de a discredita un eveniment de un real succes.

Dacă fotografia prezentată în presă este reală, se poate observa că persoana respectivă stă în spatele sălii, poziționată lângă ușa de acces, fără legătură cu evenimentul, iar cine a evidențiat-o, a acționat la pont în scopul denigrării partidului și în special a persoanei Președintelui Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Campaniile de denigrare virulente și deja agonice împotriva Partidului S.O.S. România, dar mai ales împotriva Președintelui Diana Iovanovici-Șoșoacă, aceasta fiind ținta principală, care se succed în ultima vreme, reprezintă dovada slăbiciunii și a disperării sistemului față de forța națională coalizată în jurul persoanei Președintelui Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.