Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a dat ORDIN: Rusia să se pregătească de ce e mai rău în urma deciziilor luate de SUA

Vladimir Putin

Rusia trebuie să fie pregătită pentru cel mai rău scenariu în ceea ce priveşte sancţiunile SUA, din cauza "politicii ostile şi impredictibile" a Washingtonului, a comunicat joi Kremlinul, informează Reuters.

SUA au atenţionat că vor impune noi sancţiuni împotriva Moscovei în legătură cu tratamentul la care este supus opozantul rus aflat în detenţie Aleksei Navalnîi şi în legătură cu alte probleme, ceea ce pune presiune pe rubla rusească şi pe pieţele Rusiei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rusia a confirmat livrarea a 182.000 de doze de Sputnik-V în Republica Moldova

"Ostilitatea şi impredictibilitatea acţiunilor SUA ne obligă să fim pregătiţi pentru cel mai rău dintre scenarii", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Relaţiile dintre Moscova şi Washington s-au deteriorat puternic luna trecută, când Rusia şi-a rechemat ambasadorul după ce preşedintele american Joe Biden a spus că Vladimir Putin este un "ucigaş".

Citește și: Germania CALCĂ pedala vaccinării și SFIDEAZĂ UE: discuții cu Rusia pentru achiziționarea vaccinului Sputnik V

Joi, în timpul unei deplasări în Kazahstan, ministrul afacerilor externe rus Serghei Lavrov a declarat că politica Washingtonului a generat un impas în relaţii şi este "stupidă", pentru că "nu duce la niciun rezultat în ceea ce priveşte obiectivele care au fost anunţate atunci când au fost introduse sancţiunile".

Întrebat despre aceste afirmaţii ale lui Serghei Lavrov, Peskov a spus: "Ministrul (Lavrov) este, ca întotdeauna, foarte precis în formulări".

Citește și: Inflația Rusiei 'explodează' - cel mai ridicat nivel din ultimii peste patru ani .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.