Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a explodat la adresa spionilor din Rusia: E terorism de stat!

Agerpres - Reuters
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri să fie dat un "răspuns sever" serviciilor străine care încearcă, potrivit lui, să destabilizeze Rusia prin ajutorul acordat regimului de la Kiev, informează AFP.

"Regimul de la Kiev, cu susţinerea directă a serviciilor speciale străine, a luat calea metodelor teroriste, practic a terorismului de stat", a declarat Vladimir Putin, într-o înregistrare video prilejuită de Ziua agenţilor de securitate publică.

"Acestea sunt acte de sabotaj împotriva unor obiective civile, împotriva infrastructurii de transport şi energetice, atentate împotriva cetăţenilor civili şi reprezentanţilor autorităţilor", a continuat Putin. Numeroase sabotaje asupra căilor ferate în Rusia şi atacuri cu drone atribuite regimului ucrainean au fost semnalate după ce Moscova şi-a lansat ofensiva împotriva Ucrainei, în februarie 2022.

"Trebuie să se pune capăt de o manieră severă tentativelor serviciilor speciale străine de a destabiliza situaţia politică şi socială în Rusia", a subliniat Vladimir Putin. "Serviciile de securitate nu au sarcini uşoare. Însă aveţi tot potenţialul necesar, toate posibilităţile pentru a asigura securitatea statului, a societăţii, a cetăţenilor noştri", a conchis Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.