Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a făcut pasul OFICIAL, cu pașaportul în mână: Cum a fost UMILIT când și-a depus dosarul de candidat la prezidențiale / VIDEO

Vladimir Putin, care doreşte să candideze la al patrulea mandat în alegerile prezidenţiale din martie 2018, şi-a depus miercuri, în faţa camerelor de filmat ale televiziunilor, dosarul de candidat la Comisia Electorală Centală, relatează AFP.

Aşezat la un birou, preşedintele rus şi-a prezentat zâmbind paşaportul unui membru al Comisiei care l-a primit, i-a transmis un dosar cu documente, care au fost verificate, inclusiv unul justificativ cu privire la venituri, şi a schimbat câteva cuvinte cu el, scrie news.ro.

Citește și: Interesant! Ce DATORII aveau profesorul universitar și soția sa, cei care au fost găsiți morți în propria casă, în ziua de Crăciun

”Documentele au fost primite, mulţumesc, noroc şi un An Bun!”, a conchis membrul Comisiei. Însă, scena poate fi interpretată și ca o umilire a președintelui. Membrul comisiei a verificat pașaportul lui Putin, ca să fie sigur că e chiar al președintelui. În plus, un lucru neobișnuit, Putin s-a dus cu pașaportul, nu cu buletinul.

Putin, în vârstă de 65 de ani, candidează ca independent în alegerile de la 18 martie, în care porneşte ca mare favorit - în lipsa unei concurenţe reale - şi care îl vor ţine la putere până în 2024, la un sfert de secol după ce a fost desemnat preferatul lui Boris Elţîn.

Citește și: Lovitură pentru românii cu autoturisme VECHI! A apărut o nouă lege! Efectele sale intră în vigoare în mai 2018

Peste 20 de candidaţi au anunţat că vor să-l înfrunte pe Vladimir Putin în acest scrutin.

Urmează, astfel, să fie primiţi în cursă liderul partidului de extremă dreapta LDPR, Vladimir Jirinovski, candidatul Partidului Comunist, Pavel Grudinin, sau jurnalista apropiată opoziţiei liberale, Ksenia Sobceak.

Citește și: Alertă din zona ANAF! Ne așteaptă o nouă criză economică – iată motivele

Candidatura principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, în vârstă de 41 de ani, a fost respinsă luni de către Comisia Electorală Centrală.

Comisia a invocat o condamnare din cauza unei deturnări de fonduri, într-un dosar pe care acest jurist aflat la originea unei anchete cu privire la corupţia elitelor îl denunţă drept fabricat piesă cu piesă cu scopul de a-l îndepărta de politică.

Citește și: EXCLUSIV! Decizia șocantă pe care au luat-o protestatarii #Rezist pentru întâlnirea de mâine cu Tudose! Omul pe care l-au INTERZIS la Guvern

În pofida unor probleme precum corupţia, o protecţie medicală de o calitate foarte proastă şi un nivel de sărăcie tot mai mare, sondajele preconizează o victorie foarte largă a lui Vladimir Putin.

Numeroşi observatori prevăd însă o absenţă ridicată la vot, în pofida popularităţii preşedintelui aflat la putere de 18 ani şi având în vedere absenţa principalului său opozant.

Citește și: După Crăciun, euro trimite la podea leul! Creștere EXPLOZIVĂ a monedei europene! Cursurile pieței valutare pentru miercuri, 27 decembrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.