Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a salutat decizia OPEC+ de a reduce cotele de producție de petrol: 'Deciziile noastre nu sunt îndreptate împotriva nimănui!'

captură TV
Vladimir Putin

Decizia OPEC+ de a reduce cotele de producție de petrol cu 2 milioane de barili pe zi vizează crearea stabilității pe piețele mondiale de energie și nu crearea de probleme pentru cineva, a declarat președintele rus Vladimir Putin la o întâlnire cu președintele Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zeid Al Nahyan, la Sankt Petersburg.

"Vă cunosc poziția (n.r.: despre decizia OPEC+). Acțiunile noastre, deciziile noastre nu sunt îndreptate împotriva nimănui. Nu mergem și nu facem acest lucru pentru a crea probleme pentru cineva", a declarat președintele rus, potrivit Interfax.

"Acțiunile noastre vizează crearea stabilității pe piețele globale de energie, astfel încât atât consumatorii de energie, cât și cei care sunt implicați în producție, furnizorii de pe piețele mondiale să se simtă calmi, stabili și încrezători. Astfel încât atât oferta, cât și consumul să fie echilibrate. În același timp, răspundem întotdeauna nevoilor pieței, încercăm să facem acest lucru în mod adecvat evenimentelor care au loc", a subliniat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.