Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin dă semnalul: 'Acesta este un pas puternic spre continuarea suveranizării Rusiei!'

vladimir putin

Poziția stabilă a Sberbank (bancă rusească) este un semnal bun pentru economia și clienții acestei bănci, crede președintele rus Vladimir Putin. El a spus acest lucru la o întâlnire cu președintele Sberbank a Consiliului de Administrație, Herman Gref.

"Este important ca economia și clienții băncii să înțeleagă că Sber se simte stabil. Acesta este un semnal bun pentru întreaga economie și pentru un număr mare de cetățeni care sunt clienți ai băncii", a spus președintele rus.

El a menționat că Sberbank a trecut cu succes o perioadă dificilă asociată cu restricțiile care au fost impuse Rusiei în ultima perioadă, iar acum și-a restabilit aproape pe deplin activitatea. "Sberbank lucrează cu profit, în mod constant, ritmic - și acesta este, de asemenea, unul dintre semnele stabilității sistemului nostru financiar. Sber este unul dintre lideri, unul dintre fundamentele ale acestui sistem, iar faptul că funcționează atât de constant este un indicator foarte bun", a spus Putin. "La urma urmei, acesta este un pas puternic spre continuarea suveranizării, spre creșterea suveranității noastre economice și financiare, acest lucru este foarte important", a concluzionat Putin, conform Interfax.

Șoc mare pentru Rusia

Gref a confirmat că banca a trecut printr-o "perioadă foarte dificilă", când a suferit o pierdere mare din cauza pierderii aproape a tuturor activelor străine. Potrivit acestuia, Sber a format rezerve pentru toate activele problematice și începe să lucreze ca de obicei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.