Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin și-a ținut compatrioții în GER, la -16 ° C, timp de două ore, din cauza avionului său

Pasagerii unui avion de linie din Siberia au relatat că sunt blocaţi în aparat pe platforma aeroportului, cu uşile deschise, în timp ce afară este ger, din cauza sosirii avionului preşedintelui Vladimir Putin, relatează AFP.

Pasagerii acestui zbor cu destinaţia Moscova au indicat pe reţelele de socializare că aeroportul internaţional din Iemelianovo, în Krasnoiarsk (Siberia), a fost brusc oprit înainte de sosirea avionului prezidenţial, scrie agerpres.ro.

Citește și: Șerban Nicolae s-a cerut AFARĂ! De unde va fi schimbat senatorul PSD

Angajaţii aeroportului nu au putut să ajungă pe platformă pentru a retrage scara şi închide uşile aeronavei, lăsând pasagerii să aştepte la bord timp de aproape două ore în temperaturi de aproximativ -16 ° C.

'Ei au anunţat că aeroportul a fost închis deoarece Putin urma să aterizeze', a indicat pe Facebook unul dintre pasageri.

Citește și: SURSE! Adevărul despre DEMISIA lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului și cum a contribuit „Revoluția Fiscală” la decizia sa

Vladimir Putin s-a deplasat miercuri la Krasnoiarsk pentru a se întâlni cu oamenii de afaceri locali şi pentru a participa la discuţiile privind organizarea unui concurs sportiv universitar anul viitor în oraş.

Autorităţile ruse locale iau adesea măsuri drastice înaintea de vreo vizită a şefului statului rus.

Citește și: Acestea sunt AUTOSTRĂZILE PROMISE de premierul Viorica Dăncilă! Sutele de kilometri care ar fi GATA până în 2020

Presa locală a relatat anterior că autorităţile au ordonat uzinelor din Krasnoiarsk, un oraş cu peste un milion de locuitori şi foarte poluat, să-şi reducă emisiile înainte de vizita preşedintelui.

Vladimir Putin este marele favorit la alegerile prezidenţiale din 18 martie, când are toate şansele să fie reales pentru al patrulea mandat. O victorie l-ar propulsa în fruntea ţării până în 2024.

Citește și: Vacanță de LUX pentru Klaus Iohannis! REACȚIA Administrației Prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.