Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin îl amenința direct pe Prigojin și vrea disoluția Grupului Wagner /VIDEO

vladimir putin

Vladimir Putin a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Kremlin, despre situatia grupului Wagner și a indicat o disoluție prin topirea grupului în armata Rusiei.

”Putin le-a mulțumit rușilor pentru rezistență, solidaritate și patriotism, a remarcat că orice șantaj și agitație sunt sortite eșecului.

Întreaga societate are o responsabilitate unitară pentru soarta Patriei. Au fost luate toate deciziile necesare pentru a neutraliza amenințarea apărută. O rebeliune armată ar fi fost înăbușită în orice caz.

Organizatorii rebeliunii au înțeles că au comis acte criminale, divizând o țară care rezistă unei amenințări externe, când camarazii noștri mor pe front. Organizatorii rebeliunii s-au trădat nu numai pe ei înșiși și poporul lor, ci și pe cei care au fost atrași în rebeliune.

Le mulțumesc tuturor militarilor, ofițerilor de informații care au stat în calea rebelilor.

Știm că marea majoritate a luptătorilor și comandanților grupului Wagner sunt patrioți. Ei au fost târâți într-o aventură.

Putin le-a oferit luptătorilor Wagner să semneze un contract cu Ministerul Apărării, să se întoarcă acasă sau să meargă în Belarus.

Știm că cei mai mulți dintre luptătorii lui Wagner sunt patrioți ruși. Mulțumim comandanților lui Wagner pentru că nu au dus la vărsare de sânge între frați. Astăzi aveți opțiunea de a semna un contract pentru a vă alătura Ministerului Apărării și a lupta. Cine vrea poate merge în Belarus. Alegerea vă aparține. Eu îmi voi ține promisiunea.

Noi am fi zdrobit oricum revolta, organizatorii revoltei au trădat țara și i-au trădat pe cei care erau cu ei. De la început am ordonat să evităm vărsarea de sânge și a fost nevoie de timp.”, a spus Vladimiu Purtin.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.